Over

Wij zijn per 01-1-2021 deze webshop begonnen en onze eerste uitgave - de Elisabeth Serenade- is hier verkrijgbaar.

Dub de Vries en Joshua Prins zijn de partners die deze uitgeverij en webshop zijn gestart, wij hopen in de nabije toekomst meer uitgaves te doen en uit te breiden naar meerdere items. denk daarbij aan instrumentale muziek, CD's etc etc.

Wij zijn dankbaar dat wij een aantal personen om ons heen hebben die onze uitgave's mede doen slagen we denken daarbij aan Henk Kraneburg, hij noteert de noten voor ons, ontwerper Rob van de Berg en drukkerij Prepress4U uit Wormerveer.

We hopen u als klant te mogen verwelkomen en dat u lang aan ons verbonden blijft.

Dub de Vries

Organist en ontdekker van jong talent speelt zn leven lang orgel en geeft (jong) talent de kans om samen te spelen op meer dan 100 cd's. CD's met Geestelijke muziek maar ook populaire klassiekers bewerkt voor orgel met diverse instrumenten. Diverse nummers zijn op bladmuziek verschenen.

Uitgeverij Music Service Zaandam

Vaartkade 15

1506DZ Zaandam

info@umsz.nl

06-41946978

Joshua Prins van Maasdam,

Joshua is ook al zo'n beetje zijn hele leven met muziek bezig van Jongenssopraan door gewandeld naar het orgel, via Keyboard en Syntheziser naar dirigent van diverse koren. Zijn passie op muziek gebied blijft toch wel het orgel nu dus deze uitgeverij om bladmuziek uit te geven voor kerk en huis organist.

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kunt u onderstaand formulier gebruiken.